Hotel Europe

Sarajevo, Vladislava Skarića 5, 71000 Sarajevo, BiH
Cena od: /
Cena od: €

Sagrađen 1882. godine na razmeđi orijentalnog i modernog stila, hotel „Europe“ prožet je najljepšim osobinama oba svijeta. Smještena u samom srcu grada Sarajeva, samo par koraka od turističkog starog gradskog jezgra, ova austrougarska građevina plijeni pažnju samim svojim raskošnim izgledom.

Ulaskom u predvorje, svaki boravak u hotelu „Europe“ odvija se poput putovanja na kojem će Vas predvoditi ljubazno osoblje. Dočekuje Vas lagana muzika i privlačan enterijer vrijedan izučavanja. Duh prošlog vremena očuvan je u tradicionalnom dijelu hotela sa kitnjastim dekorom obojenim godinama, dok je novi dio urađen u modernom stilu i odlikuje se velikom ljepotom.

Hotel „Europe“ u kojem su odsjedale najvažnije ličnosti iz Europe i svijeta je cijeli jedan vijek bio nijemi svjedok sarajevske istorije. Upravo u ovom hotelu su tokom svoje posjete Sarajevu boravili ugledni državnici i političari, istaknuti korporativni izvršioci, filmske i televizijske ličnosti, umjetnici i sportisti.

Danas, nakon 130 godina tradicije, hotelu „Europe“ je vračen prvobitni sjaj i uređen je u skladu sa najvišim ugostiteljskim standardima. Našu sveobuhvatnu ponudu čini 160 luksuzno opremljenih soba, 14 apartmana, od kojih su 2 predsjednička, 5 potpuno opremljenih konferencijskih sala, vrhunski sadržaji spa i wellness centra sa fitnes centrom, bazenom, turskim kupatilom, solarijumima, saunama i prostorijama za masažu.

Uz poznatu „Bečku kafanu“, Restoran sa vrhunskim domačim i internacionalnim kulinarskim specijalitetima i slastičarnu „Mocart“ sa originalnim slasticama, hotel „Europe“ će okrijepiti Vaš duh i učiniti Vaš boravak u Sarajevu jedinstvenim doživljajem kojeg ćete se uvijek sjećati sa lijepim uspomenama.

Cenovnik

Na upit.


Izdvojeni detalji smeštaja

TV
Internet
Klima

Opremljenost smeštaja

Bazen
Terasa
Kada
Tuš kabina
Kupatilo sopstveno
Krevetac za bebe

Grejanje

Lokacija

Centar

Udaljenost (m)

Cena od: €
Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Bosni i Hercegovini

Mira ostrogovića 21, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Sarajevo, Jelića 4, Sarajevo
jedna noć za 70 €
Detaljnije
Gatačka br.33, Sarajevo
jedna noć za 12 €
Detaljnije
Vladislava Skarića 3, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Tahčića Sokak 7, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije

Videli ste smeštaje