Hotel Piramida Sunca

Visoko, Musala 1
Cena od: 25 € /
Cena od: 25 €

Hotel Piramida Sunca (bivši Motel Piramida Sunca, Hollywood) se nalazi u samom centru grada Visokog. Visoko je kraljevski grad, mjesto stolovanja i krunisanja bosanskih vladara, grad tolerancije, grad tradicije zanatstva i trgovine. 

U neposrednoj blizini hotela Piramida Sunca nalaze se razni vjerski objekti što naš grad čini posebnim. Visoko je jedan od rijetkih gradova koji posjeduju takvo bogatstvo. Nedaleko od našeg hotela nalaze se umjetnička galerija, muzej i sportsko-rekreativni objekti. 

Hotel Piramida Sunca posjeduje 10 jednokrevetnih soba, 20 dvokrevetnih soba 10 trokrevetnih i četverokrevetnih soba sa odvojenim krevetima. Hotel je novosagrađen, sobe su moderno opremljene i udobne. Pored kupatila sobe posjeduju i telefonski priključak kao i kablovsku televiziju.

Cenovnik

Cijena jednokrevetne sobe je 50 KM, dvokrevetne 80 KM, trokrevetne 100 KM i 120 KM za četverokrevetnu sobu. U cijenu je uključen doručak. Veće grupe gostiju i djeca mogu dobiti popust. Ukoliko navraćate u Visoko samo tokom dana, nudimo uslugu dnevnog boravka po cijeni od 30 KM.


Izdvojeni detalji smeštaja

TV
Internet
Klima
Parking

Opremljenost smeštaja

Lift
Telefon
Fen
Tuš kabina
Obezbeđeno čišćenje
Kupatilo sopstveno

Grejanje

Centralno grejanje

Lokacija

Centar

Udaljenost (m)

Cena od: 25 €
Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Bosni i Hercegovini

Musala 1, Visoko
jedna noć za
Detaljnije

Videli ste smeštaje