Hotel Banja Ilidza Sanski Most

Sanski Most, Ilidža bb, 79 262 Vrhpolje,Sanski Most
Hoteli, Cena od: /
Cena od: €
Prosečna ocena

Bez ocene

Ovde upisujete opis vaseg objekta, sta sve sadrzi, apartmane, sobe. Ono sto smatrate da je vazno i sto moze da privuce nove posetioce. Nakon upisa vas upis ce biti neaktivan, nece se prikazivati odmah na sajtu. Potrebno je, kada sve zavrsite, da cekirate DA na pocetnoj strani korisnickog panela. Na taj nacin aktivirate prikazivanje upisa

Smještajni kapaciteti Banjsko-rekreativnog centara "Sanska Ilidža" su sobe i apartmani, gdje našim gostima nudimo jedno, dvo i trokrevetne sobe, sa i bez balkona.
Iznajmljivanje soba/apartmana za sada je jedino moguće za vrijeme sezone, od maja do oktobra, kada vlada najveće interesovanje za sobama, te je iste bolje ranije rezervisati, a može  i za vrijeme sezonskog poslovanja, ali svakako nas kontaktirajte prije zvaničnog dolaska
U okviru smještaja imate neograničene mogućnosti korištenja svih banjskih kapaciteta i sportsko - rekreativnih sadržaja.
Sve sobe su moderno namještene sa svim potrebnim komforom kako bi se odlično odmorili od svakodnevnih stresnih situacija i radnih navika.
Trenutno raspolažemo sa  7 soba, i 1 luksuznim apartmanom, a intenzivno se u vansezonskom periodu radi na proširenju smještajnih kapaciteta, koji se iz godine u godinu povećavaju, te će do kraja 2014.godine u funkciji biti 22 sobe i 3 apartmana, a u pripremi još dodatnih 30 soba svaka opremljena modernim kupatilima.

 
Sve detaljne cijene smještaja možete pogledati u posebnoj rubrici CJENOVNIK.

    Djeca do 5 godina - BESPLATNO (noćenje i korišćenje bazena), u pratnji dvije odrasle (plative) osobe, u zajedničkom ležaju i nemaju ishranu u hotelu.

    Djeca od 5 do 12 godina imaju 50% popusta na hotelski smeštaj, u pratnji dvije odrasle (plative) osobe, u zajedničkom ležaju i nemaju ishranu u hotelu.

    Za grupne posjete (12 i više osoba) sa noćenjem kao i korišćenje bazena cijene i uslovi se posebno ugovaraju.

Otkazivanje rezervacije: Po propisima hotelskog poslovanja, neophodno je da otkažete rezervaciju najkasnije 72 sata prije početka rezervacije, jer će Vam u suprotnom biti naplaćeno jedno noćenje po punoj cjeni.

 
Zabranjen je unos životinja u hotel, kao i cijeli kompleks Banja Ilidže, međutim, nudimo mogućnost zbrinjavanja Vaših kućnih ljubimaca na za to predviđena mjesta koji se nalaze u blizini kompleksa, i koji Vam je uvijek dostupan, u svakom slučaju kontaktirajte nas na vrijeme.

Cenovnik

Trudimo se da cijene naših usluga budu u skladu sa mogućnostima svih naših korisnika, tako da sa sigurnošću možemo reći da imamo najprihvatljivije cijene u cijelom regionu.
Trenutno imamo na raspolaganju dvije opcije:

 
1. Cijena prenoćišta po osobi iznosi 35,00 KM

 
2.Cijena prenoćišta po osobi sa doručkom iznosi 40,00 KM

 
3. Polupansion (doručak i ručak) 50,00 KM

 
4. Puni pansion (doručak,ručak,večera) 60,00 KM

 
U cijenu je uključen PDV, boravišna taksa i osiguranje.

 
Ostale cijene usluga ovise o odabiru svakog gosta pojedinačno, vezano za ručak i večeru, kao i ostale međuobroke.
Serviranje u sobi se ne naplaćuje, što je naša posebna usluga svakome gostu ukoliko je to njegova/njena želja.

 
U cijenu je uključeno neograničeno korištenje, vanjskog i unutrašnjeg bazena, te ljekovitog blata, u skladu i u onoj mjeri koja ne narušava Vaše zdravlje, te propisima koje Vam je preporučio Vaš ljekar, i našim utvrđenim sigurnosnim propisima.


Izdvojeni detalji smeštaja

TV
Internet
Klima

Opremljenost smeštaja

Bazen
Terasa
Obezbeđeno čišćenje
Obezbeđena posteljna
Kupatilo sopstveno

Grejanje

Lokacija

Udaljenost (m)Podeli smeštaj:


Izvor / Source: www.sobe-smestaj.com
Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Bosni i Hercegovini

Videli ste smeštaje