ETN Hotel

Sarajevo, Safet Bega Bašagića 12
Hoteli, Cena od: /
Cena od: €
Prosečna ocena

Bez ocene

ETN Hotel je izgrađen u samom srcu stare jezgre grada, na mjestu nekadašnjeg hana. Hanovi su u vremenu Osmanskog carstva služili za smještaj putnika i njihovih karavana. Tako i danas ETN Hotel baštini i nastavlja tradiciju čuvene bosanske gostoprimljivosti. Već sa prozora svoje sobe možete uživati u ritmu grada i osluškivati njegov puls. Sve turističke atrakcije i brojni spomenici prošlosti su vam na dohvat ruke. Baščaršija sa Sebiljom, sa svojim malim zanatskim dućanima i čuvenim čevabdžinicama se nalazi svega tridesetak metara od hotela. Ukoliko želite obići sve ostale sarajevske znamenitosti nije vam potreban nikakav prevoz, mi se nalazimo u samom centru svih gradskih itinera.

Naš hotel je novoizgrađeni objekt koji pruža sav komfor svojim gostima. Sve prostorije su klimatizirane. Restoran i kafe-bar su na usluzi isključivo gostima hotela. Posjeduje sopstvenu garažu kao i parking na krovu. Video nadzor je instaliran u cijelom hotelu. Sigurnost i mir su zagarantovani! 
ETN Hotel smješten je u obnovljenoj povijesnoj zgradi na sarajevskoj Baščaršiji, 50 metara od Gradske vijećnice. Ima kafić i klimatizirane sobe s besplatnim priključkom za internet.
Sve sobe u ETN hotelu uređene su u svijetlim nijansama bež boje i sadrže moderni namještaj. Sobe imaju drvene podove, široke prozore i radne stolove. Sve sobe imaju mini-bar i TV s kabelskim programima te kupaonice s tuš kabinom i sušilom za kosu.
Hotel poslužuje obilan švedski stol za doručak, a tijekom dana gosti u kafiću mogu pojesti lagani obrok ili popiti osvježavajuće piće.


Podeli smeštaj:


Izvor / Source: www.sobe-smestaj.com

Izdvojeni detalji smeštaja

TV
Internet
Klima
Parking

Opremljenost smeštaja

Terasa
Tuš kabina
Kupatilo sopstveno
Dvorište

Grejanje

Lokacija

Udaljenost (m)

Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Bosni i Hercegovini

ul. Mula Mustafe Bašeskije 24, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Hamdije Kreševljakovića 42, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Mula Mustafe Baseskije 71000 Sarajevo Bosnien and Herzegowina, Sarajevo
jedna noć za 10 €
Detaljnije
Patke b.b., Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Gatačka br.33, Sarajevo
jedna noć za 12 €
Detaljnije

Videli ste smeštaje