ETN Hotel

Sarajevo, Safet Bega Bašagića 12
Hoteli, Cena od: /
Cena od: €
Prosečna ocena

Bez ocene

ETN Hotel je izgrađen u samom srcu stare jezgre grada, na mjestu nekadašnjeg hana. Hanovi su u vremenu Osmanskog carstva služili za smještaj putnika i njihovih karavana. Tako i danas ETN Hotel baštini i nastavlja tradiciju čuvene bosanske gostoprimljivosti. Već sa prozora svoje sobe možete uživati u ritmu grada i osluškivati njegov puls. Sve turističke atrakcije i brojni spomenici prošlosti su vam na dohvat ruke. Baščaršija sa Sebiljom, sa svojim malim zanatskim dućanima i čuvenim čevabdžinicama se nalazi svega tridesetak metara od hotela. Ukoliko želite obići sve ostale sarajevske znamenitosti nije vam potreban nikakav prevoz, mi se nalazimo u samom centru svih gradskih itinera.

Naš hotel je novoizgrađeni objekt koji pruža sav komfor svojim gostima. Sve prostorije su klimatizirane. Restoran i kafe-bar su na usluzi isključivo gostima hotela. Posjeduje sopstvenu garažu kao i parking na krovu. Video nadzor je instaliran u cijelom hotelu. Sigurnost i mir su zagarantovani! 
ETN Hotel smješten je u obnovljenoj povijesnoj zgradi na sarajevskoj Baščaršiji, 50 metara od Gradske vijećnice. Ima kafić i klimatizirane sobe s besplatnim priključkom za internet.
Sve sobe u ETN hotelu uređene su u svijetlim nijansama bež boje i sadrže moderni namještaj. Sobe imaju drvene podove, široke prozore i radne stolove. Sve sobe imaju mini-bar i TV s kabelskim programima te kupaonice s tuš kabinom i sušilom za kosu.
Hotel poslužuje obilan švedski stol za doručak, a tijekom dana gosti u kafiću mogu pojesti lagani obrok ili popiti osvježavajuće piće.


Podeli smeštaj:


Izvor / Source: www.sobe-smestaj.com

Izdvojeni detalji smeštaja

TV
Internet
Klima
Parking

Opremljenost smeštaja

Terasa
Tuš kabina
Kupatilo sopstveno
Dvorište

Grejanje

Lokacija

Udaljenost (m)

Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Bosni i Hercegovini

Patriotske Lige bb,, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Safvet Bega Bašagića 36, Sarajevo
jedna noć za 52 €
Detaljnije
S.H.Muvekita 2, Sarajevo
jedna noć za 12 €
Detaljnije
Ćumurija 8, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Sarajevo, Jelića 4, Sarajevo
jedna noć za 70 €
Detaljnije

Videli ste smeštaje