Hotel Grand

Sarajevo, Muhameda ef. Pandže 7
Cena od: /
Cena od: €

Hotel Grand Sarajevo je savremeni hotel sa 3 zvjezdice. Smješten je u neposrednoj blizini Parlamenta Bosne i Hercegovine, Olimpijske dvorane Zetra, kulturno – sportskog i sajamskog centra „Skenderija“– „Mirza Delibašić“ i novootvorenog šoping centra “Sarajevo City Center” najvećeg do sada u gradu Sarajevu.

Udaljeni smo 3 km od Baščaršije (historijske jezgre grada) i 10 km od internacionalnog aerodroma Sarajevo. Blizina javnog prevoza kao i parking prostor sa video nadzorom za cca. 150 vozila i fizičkim obezbjeđenjem u večernjim satima čini hotel posebno pristupačnim svim vrstama gostiju. Mirno okruženje hotela sa dosta zelenila pruža idealne uslove za kongrese, konferencije, seminare a ujedno i za dobar odmor nakon radnog dana.

Hotel Grand u svoja dva krila na raspolaganju ima 125 soba i to:
jednokrevetne i dvokrevetne sobe (klasik i superior), apartmane, VIP sobe (king size bed), Junior Suite, porodične sobe (povezane sobe), ekonomi sobe, neke sobe su prilagođene za osobe sa otežanim kretanjem, sobe za nepušače, sobe sa masažnim kadama (jakuzzi), i bebi krevetac na upit.

24 – satna usluga recepcije, aperitiv bar, restoran za doručak – buffet, 2 a'la cart restorana za sve prigode, bar sa terasom, klub restoran, prilagodljivost menija za osobe sa posebnim režimom ishrane, lift, info pult, poslovni kutak (biznis ofis sa kompjuterom, štampačem i internet konekcijom), besplatan pristup internetu u cijelom hotelu (bežični internet), klima, parking prostor sa video nadzorom bez naknade i fizičkim obezbjeđenjem u večernjim satima, usluge pranja i peglanja rublja, individulani sefovi na recepciji hotela bez naknade, shuttle bus 6+1, usluge fotokopiranja i slanja fax-a.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama (American Express, Visa, Diners, Euro Master Card) te mogućnost plaćanja putem PayPal-a.
Novo: za 3 noćenja i duže, kao i paket aranžmane hotel Vam nudi mogućnost plaćanja na rate.
Za sve dodatne informacije obratite se osoblju Hotela Grand.

Visok kvalitet usluge, te ljubazno i stručno osoblje glavni su razlozi zašto većina poslovnih ljudi i turista na proputovanju i boravku u Sarajevu izabere baš Hotel Grand za svoje odredište.

Naše osoblje je spremno udovoljiti svim vašim željama i zahtjevima jer mi smo tu za stvaranja ugodnih trenutaka i lijepih uspomena.

Izdvojeni detalji smeštaja

TV
Internet
Klima
Parking

Opremljenost smeštaja

Telefon
Terasa
Tuš kabina
Obezbeđeno čišćenje
Obezbeđena posteljna
Kuhinja
Kupatilo sopstveno

Grejanje

Centralno grejanje

Lokacija

Udaljenost (m)

Cena od: €
Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Bosni i Hercegovini

Radenka Abazovića 2 Sarajevo 71 000 Bosna i Hercegovina, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Dalmatinska 6 , Sarajevo
jedna noć za 11 €
Detaljnije
Put mladih Muslimana 55, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Tekija 12, Sarajevo
jedna noć za 35 €
Detaljnije
Hamdije Svrze 10, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije

Videli ste smeštaje