Motel Emen

Mostar, Onešćukova 32
Cena od: /
Cena od: €

Kada dođete u naš motel, ljubazno osoblje će vam smjestiti prtljagu u sobu koju odaberete, a Vi možete obići motel u kojem ćete se odmoriti i uživati narednih dana.

Naš motel je spoj modernog i tradicionalnog, lokalnog, autohtonog izgleda. Moderno opremljene sobe u skladu su sa traženim zahtjevima hotelskog sadržaja soba.

Klimatizirani prostori, sobe, satelitska televizija i minibar, te WIFI internet čine boravka u motelu Emen kao kod kuće.

Ukupni kapacitet našega motela je dvadeset ležaja što osigurava prijatnu i intimnu atmosferu pravog odmora u miru i tišini. Svaka naša soba ima kupatilo s kadom ili tuš kabinom, zavisi od izbora gosta. Udobnost soba čine i prostrani kreveti, ali i uređenje soba, sa odabirom toplih boja.

Tražite li mir i privatnost u centru grada, samo nekoliko koraka od Starog mosta obratite nam se sa povjerenjem. Naše ugostiteljsko iskustvo i prijateljski pristup svakom gostu najbolja su garancija opuštanja i kvalitetnog odmora u Mostaru.

Nudimo Vam prijatan ambijent klimatiziranog restorana uklopljenog u tradicionalne prostore kamena i sunca. Naši majstori kulinarstva za Vas će pripremiti najraznovrsnije gastronomske užitke među kojima izdvajamo veliki izbor toplih i hladnih predjela, juha i čorbi, originalan izbor mesnih jela, priloga i salata, a naročito izdvajamo širok izbor pizza.

Iz italijanske pizze uzmemo ono najbolje i tome dodamo najbolje što imamo sa ovih prostora (kvalitetne namirnice, bogat normativ, dobrog majstora) da bi napravili pizze koje nadamo se spadaju u grupu ekstra ukusnih. Veoma interesantne forme posuđa, čaša za vino, kao I vrhunski pribor za jelo, načini serviranja jela, stroga higijena, poručuje da se u ovome motelu ništa ne prepušta slučaju. Jer naša misija i imperativ je zadovoljan i nasmijan gost.

Izdvojeni detalji smeštaja

TV
Internet
Klima
Parking

Opremljenost smeštaja

Telefon
Terasa
Kada
Tuš kabina
Kupatilo sopstveno
Dvorište

Grejanje

Centralno grejanje

Lokacija

Udaljenost (m)

Cena od: €
Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Bosni i Hercegovini

Celebica 18, Mostar
jedna noć za 10 €
Detaljnije
Lacina 14, Mostar
jedna noć za
Detaljnije
Pere Lažetića 6, Mostar
jedna noć za 8 €
Detaljnije
Maršala Tita 186, Mostar
jedna noć za
Detaljnije
Rade Bitange 8 - Stari grad, Mostar
jedna noć za 28 €
Detaljnije

Videli ste smeštaje