Hotel Art

Sarajevo, Vladislava Skarića 3
Cena od: /
Cena od: €

Otvoren 1998. god. Hotel Art predstavlja poslovni hotel koji nepunu deceniju njeguje partnerstva sa uglednim domaćim i inostranim kompanijama i ambasadama.  Uspješnost poslovanja se ogleda u modernim sadržajima hotela, ali i individualnom pristupu svakom gostu.

 


Hotel Art je smješten u samom srcu Sarajeva, gdje stari grad poziva posjetioce na obilazak jedinstvenog spoja europskog i orijentalnog nasljeđa. U krugu od 100 metara od hotela nalazi se poznata Begova džamija, rimokatolička katedrala, pravoslavna crkva i jevrejska sinagoga, zbog čega je Sarajevo i dobilo nadimak europski Jerusalem.

Pored centralnog položaja u starom dijelu grada, Hotel Art je od aerodroma udaljen samo 15 min. vožnje. Naš hotel Vam rado stoji na usluzi i za organizovanje prijevoza od aerodroma i nazad, ali i za turističke obilaske znamenitosti Sarajeva.

 

U sklopu Hotela Art nalazi se i konferencijska sala sa kapacitetom od 50 mjesta. Sala je idealna za organizaciju seminara, konferencija, radionica i privatnih skupova.

 

Hotel Art posluje u sklopu grupacije Hotela EUROPE te gostima Hotela Art nudimo na raspolaganje Bazen I Fittness gratis kojeg gosti uz propusnicu mogu koristiti u Hotelu EUROPE

U sklopu Hotela Art nalazi se i jedinstveno uređen Restoran Maroko. Ovdje možete uživati u vrhunskoj internacionalnoj kuhinji od koje posebno izdvajamo francusku, italijansku, bosansku i arapsku.

Interijer Restorana Maroko, protkan pomno odabranim ručnim radovima prestižnih bosansko-hercegovačkih umjetnika je odličan odabir za organizaciju i održavanje prijema, zabava, ali i poslovnih ručkova i večera. Naše odabrano stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za podršku pri organizaciji svih vrsta događaja.

Nadamo se da ćete se i Vi uvjeriti da Hotel Art predstavlja ne samo hotel sa najboljom lokacijom u Sarajevu, nego da je i prva adresa za poslovne ljude koji cijene profesionalnu uslugu i ukusnu hranu, povezanu sa konforom i umjetnošću.

Sobe i apartman Hotela Art opremljeni su kablovskom/satelitskom TV. Također, osigurana je kablovska i bežična internet konekcija, telefonska linija, a tu su i sigurnosni sef, mini bar.


Sadržaji u sobama:

 - individualna kontrolisani klima uređaj
 - king size krevet
 - sef
 - radni sto
 - računar

Kupatilo:

 - fen za kosu
 - tuš kabina

Ostalo:

 - kablovska/satelitska TV
 - kablovski i bežični (wireless) internet pristup
 - mini-bar
 - telefon
 - presa za pantalone

Izdvojeni detalji smeštaja

TV
Internet
Klima
Parking

Opremljenost smeštaja

Telefon
Terasa
Kada
Fen
Frižider
Tuš kabina
Obezbeđeno čišćenje
Kupatilo sopstveno
Dvorište

Grejanje

Lokacija

Udaljenost (m)

Cena od: €
Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Bosni i Hercegovini

Kurta Schorka 22 , Sarajevo
jedna noć za 13 €
Detaljnije
Skenderija 58, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Obala Kulina Bana 10, 71000 Sarajevo, Sarajevo
jedna noć za 25 €
Detaljnije
Safet Bega Bašagića 12, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Gatačka br.33, Sarajevo
jedna noć za 12 €
Detaljnije

Videli ste smeštaje