Privatni smjestaj "FANFANI"

Bijela, Bijela (naselje Grabe),Herceg Novi , Boka Kotorska
Cena od: 4 € /
Cena od: 4 €

NAS OBJEKAT SE NALAZI U BIJELOJ,11km od Herceg Novog.IZNAD MAGISTRALNOG PUTA , UDALJENOST OD MORA JE 130m.OKRUZENI ZELENILOM AGRUMA CIJE MIRIS SE SIRI PO CIJELOJ BASTI I DVORISTU GARANTUJEMO MIR I TISINU U KOJOJ CE TE ZADOVOLJNI PROVESTI VAS GODISNJI ODMOR.RASPOLAZEMO SA JEDNIM TROKREVETNIM APARTMANOM ,JEDNIM PETOKREVETNIM ,DVIJE TROKREVETNE I JEDNOM DVOKREVETNOM SOBOM(zajednicko kupatilo i kuhinja za sobe).GOSTI IMAJU NA RASPOLAGANJU VODU 24h,SOPSTVENI PARKING,ZIDANI ROSTILJ,VANJSKE TUSEVE(kao dodatna pogodnost),TV U ZAJEDNICKOJ PROSTORIJI ZA DRUZENJE,WIRELESS,PREKRASNE TERASE U MEDITERANSKOM STILU I OKRUZENJU.NARAVNO KLIMATIZOVANE SU SVE JEDINICE ZA IZDAVANJE.KUHINJE SU KOMPLET OPREMLJENE,KAKO APARTMANSKE TAKO I KUHINJA ZA SOBE. 

U NEPOSREDNOJ BLIZINI SU UREDNJENE PLAZE ,RESTORANI I KAFICI KAO I PRODAVNICA PREHRANE GDJE SE MOZETE SNABDJETI SA SVIM NEOPHODNIM NAMIRNICAMA I ZELENISOM. AUTOBUSKI SAOBRACAJ KA H.NOVOM JE NA15min.ISTO TAKO LAKO CEMO VAM ORGANIZOVATI IZLETE BRODOM PO ZALIVU ILI OBILAZAK MANASTIRA ILI PLANINSKIH DESTINACIJA.

U zavisnosti od vasih zelja i potreba mozemo vam pomoci u organizovanju  izleta ka nekim top destinacijama kako kod nas(Lovcen,Tara,manastiri Ostrog i Moraca...),tako i u inostranstvu(Dubrovnik-RH ) , (Manastiri Tvrdos,rodna kuca sv.Oca Vasilija u Mrkonjicima,Trebinje.RBiH.).Takodje pomoci cemo Vam u iznamnjivanju renta cara,motora,organizovanju prehrane u obliznjem restoranu ; zadnje dve godine rucak koji obuhvata :predjelo,glavno jelo (bira se izmedju dva jela) i desert su kostali 5€ po osobi.A sve je vrlo uredno,bogato i ukusno!

Takodje u neposrednoj blizini se nalazi mjesto za iznamnjivanje skutera,glisera kao i vuca na "banani" ili padobranom.

U daljem prilogu oglasa imate nas promo video sa adresom na youtubu i adresu naseg sajta sa detaljnim informacijama.

Cenovnik

 

PRIVATNI SMESTAJ "FANFANI" ,

Nasa kuca Vam nudi ugodan i prijatan boravak u nasem domu.Okruzen zelenilom i mirisom agruma i mediteranskog cvijeca i bilja u tisini cete se odmoriti a mi cemo se zaista potruditi da Vas odmor to zaista i bude!

 

MALO O CIJENAMA

Cijene su vise nego prihvatljive!

Ispod napisano je okvirno ,nazovite nas ili posaljite jos bolje email pa da vidimo kako se mozemo dogovoriti da svi budu zadovoljni.

PREDSEZONA I POSTSEZONA:

cijena trokrevetnog apartmana (20m2) je 15-20€ dan

 Cijena 4+1 krevetnog  apartmana  (42m2) je 20-25€ dan

 cijena u trokrevetnim sobama je 4€ dan po osobi ili lezaju ,djeca do 7godina placaju 50% cijene. Cijena je ako se nekoristi klima uredjaj ,a sa njegovim koristenjem skuplja je za po 1€.

Cijena u dvokrevetnoj sobi je 6€ po osobi.

Cijene u gl.sezoni su :  

trokrevetni apartman 25-30€ dan

  petokrevetni apartman 35-40€dan

     cijena po osobi ili lezaj u sobama je 7-8€ .

Da napomenem da je u cijenu za sobe uracunato i koristenje komplet opremljene kuhinje kao i sve ostalo sto imamo u ponudi.U cijenu nije uracunata boravisna taksa koja se placa turistickoj organizaciji H.Novog.

Vase je da nas kontaktirate ,a nase da opravdamo sve sto je receno i nastavimo zajednicko druzenje na obostrano zadovoljstvo.

Dobrodosli.


Izdvojeni detalji smeštaja

TV
Internet
Klima
Parking

Opremljenost smeštaja

Terasa
Kada
Pegla
Fen
Električni šporet
Frižider
Posuđe
Tuš kabina
Obezbeđena posteljna
Kuhinja
Kupatilo sopstveno
Dvorište
Poseban ulaz

Grejanje

TA peć

Lokacija

Centar
Miran kraj

Udaljenost (m)

Cena od: 4 €
Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Crnoj Gori

Pod blaca, Bijela
jedna noć za 35 €
Detaljnije
Bijela , Bijela
jedna noć za 8 €
Detaljnije

Videli ste smeštaje


pronadji smestaj u crnoj gori