Apartman HANSSON

Herceg Novi, Topla III b.b. Starohercegovacka broj 8
Cena od: 80 € / Cena za sobu/apartman
Cena od: 80 €

Apartman sa tri spavace sobe. Dve sobe imaju pogled na more a treca ima pogled na bastu -zelenilo. U dve sobe postoji bracni krevet 180x200cm a u trecoj sobi je bracni krevet 160x200cm, plakari za ves. Ulaz je potpuno odvojen i nalazi se na drugoj kaskadi tako da nije prilaz stepenicama iako je to prvi sprat gledajuci sa prednje strane kuce. Ulaskom u stan je otvoren prostor predsoblja, kuhinje i dnevnog prostora.U dnevnom boravku ima trosed na razvlacenje, plazma veliki TV. Izlaz na veliku terasu koja ima predivan pogled na more i Igalo.  Iz predsoblja u desno se nalazi kupatilo i kuhinja, levo treca spavaca soba a pravo je dnevni boravak. Iz dnevnog levo se ide u sobu br 2 a desno u sobu br 1, koja ima dva prozora tj pogled na more i na ulicu i brdo. Iz dnevnog boravka se ide na delom natkrivenu terasu od 35m2 gde postoji garnitura za sedenje, zastita od sunca sa predivnim pogledom na more i Igalo. Levo od ulaza u apartman stpenicama se odlazi na  lepo sredjenu terasu od 110m2 koja je ogradjena, postoji tus i garnitura za sedenje ispod ogromne pergole sa zelenilom i manuji bazen . Fantastican pogled na zaliv. Postoji i cisterna za vodu tako da je uvek ima. Postoji carport i vise parking mesta, rostilj, basta za odmor sa odrzavanim travnjakom sa vise stabala vocki. Kapija se zakljucava i komplet kuca je ogradjena. Prodavnice su na 300m od objekta a 500m od plaze i setalista Pet Danica. Postoji bezicni internet tako da se on moze besplatno korititi uz dobijanje lozinke. Postoji vise parking mesta koje pripadaju Apartmentu Hanssons, besplatno. Postoji zidani veci rostilj i jedan manji koji je prenosiv. Van sezone je 80 eura za 6 osoba a tokom sezone 110 eura za isti broj osoba. Postoji mogucnost korigovanja cena za manji broj gostiju od sestoro. 

 

 

Cenovnik

Cena je za kompletan trosoban Apartment Hansson  sa 3 zvezdice  od  115m2 i iznosi  80  eura na dan za vansezonu do 30 juna, a 110  eura u sezoni od 1 jula do 31 avgusta.  Od 1 septembra pa nadalje je takodje vansezona i cenu je moguce korigovati ali uz dogovor tj zavisno koliko osoba zele biti u njemu. U apartmanu komotno moze boraviti maksimalno 6 osoba. 

Kuca ima gradjevinsku dozvolu, osigurana je, uredno prijavljena za izdavanje na cega se placa porez. Svaki gost mora jos da plati 1 euro za turisticku taksu koju vlasnik apartmana uplacuje po dobivenom iznosu pri stupanju u Apartment Hansson. Naime gost je duzan po dolasku da isplati svoj boravak i taksu i istoga dana dobija svoj primerak istih uplatnica koje je duzan imati sa sobom u slucaju inspekcijske kontrole. 

na mapi OpenStreetMap je tacno naznacena kuca u kojoj se nalazi Apartment Hanssons.


Izdvojeni detalji smeštaja

TV
Internet
Klima
Parking
Kućni ljubimci
Pogled na more

Opremljenost smeštaja

Terasa
Pegla
Fen
Mikrotalasna
Veš mašina
Električni šporet
Frižider
Posuđe
Tuš kabina
Obezbeđena posteljna
Panoramski pogled
Kuhinja
Kupatilo sopstveno
Dvorište
Poseban ulaz

Grejanje

Lokacija

Miran kraj
Širi centar
Stambena oblast
U kući

Udaljenost (m)

Od plaže (mora, jezera, bazena): 500 m
Od prodavnice: 300 m
Od pošte: 500 m
Od autobuske stanice: 500 m
Od centra: 500 m
Od aerodroma: 25 m
Cena od: 80 €
Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Crnoj Gori

Topalska 13, Herceg Novi
jedna noć za 20 €
Detaljnije
Bokeljskih mornara 13 Herceg Novi, Herceg Novi
jedna noć za 25 €
Detaljnije
Topalska 13, Herceg Novi
jedna noć za 20 €
Detaljnije
Ulica Branka Ćopića 7/c ; Savina ; Herceg Novi, Herceg Novi
jedna noć za
Detaljnije
Njegoseva 67 - Topla, Herceg Novi
jedna noć za 14 €
Detaljnije

Videli ste smeštaje


pronadji smestaj u crnoj gori