Hotel Zepter

Bosanska Dubica, Svetosavska 2, Kozarska Dubica
Cena od: /
Cena od: €

Velelepni  Zepter hotel, modernog dizajna, lociran u strogom centru Kozarska Dubice, na samoj obali rijeke Une, svojim izgledom sam grad čini vizuelno bogatijim i ljepšim, a sadržajem i uslugom koju pruža predstavlja vrhunski uslužni kompleks, u kategorizaciji ocijenjen sa četiri zvjezdice.

Smještajni kapaciteti raspoređeni su na tri sprata. Hotel raspolaže sa 18 dvokrevetnih soba, od kojih je  pet apartmanskih, kao i tri de luxe apartmana. Udobnost i ekskluzivnost i ovdje su principi na kojima počiva dizajn. Sobe i apartmani su tipski, ali različiti. Rafinisani ukus  dominira svakim od njih, a harmonija otmene elegancije sa prirodnim okruženjem dostiže najviši nivo dometa hotelijerstva.

Sobe su, kao i ostali sadržaji u Hotelu, opremljene custom made, unikatnim namještajem, namjenski pravljenim, zbog čega sve posjeduje drugačiju atmosferu i ostavljaju nezaboravan, jedinstven , ali različit utisak na posjetioce. Kao i u ostatku Hotela, i u sobama se nastavlja ista ideja –čist, jasan i minimalistički dizajan razbijen elementima inspirisanim mondrijanovskim uticajem. Tri kruga  u betonu, koja su vizuelno  obilježje partera, ponavljaju se i u kupatilima u vidu tri obojene tačke na podu. Sobe su rađene po sistemu pametnih soba, a da bi pružile potpun komfor raspolažu zavidnom kvadraturom od čak 21 m2. U njihovom sastavu su moderna kupatila s tuš kabinama, snabdjevena Zepter kozmetikom, i terase. Sve sobe su opremljene : mini barovima, klima uređajima, plazma televizorima, telefonskim linijama, Wi-Fi i kablovskim internetom.

Pet apartmana veličine po 45 m2, omogućavaju apsolutni komfor. Svaki se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa staklenim fasadnim zidom koji pruža prelijepi pogled na rijeku ili grad i spavaćeg dijela iz koga se izlazi na terasu. Kupatila su opremljena kvalitetnom italijanskom keramikom, sanitarijama i Zepter kozmetikom.

Doživljaj upotpunjavaju i udobni, prostrani kreveti, slike renomiranih umjetnika, vuneni tepisi, nezaobilazni plazma televizori u spavaćem djelu i dnevnom boravku, kao Wi-Fi i kablovski internet. Kada se tome dodaju i sve prednosti sistema pametnih instalacija, manipulacija rasvjetom, najboljih italijanskih brendova, pruža se mogućnost stvaranja različitih ambijenata. Svaki od apartmana urađen je u istom stilu, ali je različit u boji namještaja, detaljima, umjetničkim predmetima.
Ostala oprema : mini bar, sef, telefonska linija, klima uređaj, kablovska televizija, internet konekcija. 

Tri luksuzna apartmana na poslednjoj etaži  hotela po svojoj opremi i enterijeru, dosežu najviše standarde luksuznih hotela. Dva veličine po 110 m2 i jedan veličine 300 m2 predstavljaju sve što najzahtjevniji gost  može poželjeti. Prostrani dnevni boravak sa udobnim garniturama za odmor, radni prostor, trepezarije sa čajnim kuhinjama, luksuzna kupatila  i zasebni toaleti, terase, spavaće sobe, a sve opremljeno specijalno dizajniranim namještajem za svaki ambijent ponaosob, dopunjenim najboljim eksponatima najpoznatijih italijanskih proizvođača namještaja. I u de lux apartmanima su iskorišćene  sve prednosti  pametnih instalacija, između ostalih: manipulacija rasvjetom, roletnama, balkonskim vratima...

Video prezentacija


Izdvojeni detalji smeštaja

Opremljenost smeštaja

Grejanje

Lokacija

Udaljenost (m)

Cena od: €
Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Bosni i Hercegovini

Videli ste smeštaje