Hotel Vila Hayat

Sarajevo, Put mladih Muslimana 55
Cena od: /
Cena od: €

Hotel VILA HAYAT je novoizgrađeni objekt koji svojim gostima pruža luksuzan i moderan smještaj. Nalazi se na Bistriku, jednom od najstarijih dijelova grada Sarajeva, nadomak Stare željezničke stanice – objekta koji se nalazi na privremenoj listi nacionalnih spomenika BiH. (Stanica je stekla svjetsku slavu nakon snimanja filma Valter brani Sarajevo, pošto su se brojni kadrovi snimali baš na toj lokaciji). Pored luksuznog smještaja, naš adut je svakako prekrasan pogled na panoramu stare jezgre grada koji se pruža iz svake sobe u hotelu. Ni Baščaršija nije daleko, petnaestak minuta pješke i već samom šetnjom od hotela do centra starog grada započinje Vaše otkrivanje Sarajeva i njegovih skrivenih ljepota.

Hotel VILA HAYAT pruža vrhunske uslove kako za duži boravak i odmor tako i za kratka poslovna putovanja. Jedinstveni pogled od kojeg zastaje dah i zatreperi srce ali koji istovremeno ulijeva spokoj i pruža trenutak meditacije. Mir i tišina sarajevskih mahala, život u ritmu minulih vremena. Savremeni luksuz i domaćinska atmosfera. To je ukratko Vila Hayat – pravi izbor za one koji zaista žele doživjeti Sarajevo i otkriti njegove skrivene ljepote.

U moderno uređenom restoranu gostima hotela uz uslugu noćenja služimo kontinentalni doručak. Restoran je kapaciteta šezdeset mjesta. Po potrebi, uz prethodni dogovor, vrlo rado organizujemo uslugu ručka i večere na kojima nudimo vrhunske domaće i nacionalne specijalitete. Također, u svojoj ponudi imamo i organizovanje različitih događaja i okupljanja.

 

Dnevni boravak u sklopu recepcije hotela služi i kao kafe-bar. Urađen je u etno stilu i idealan je kao mjesto za ugodna druženja i predah. Gostima hotela na raspolaganju je ljetna bašta u kojoj prijatnu atmosferu upotpunjuje svježina koja se spušta sa padina slavne i opjevane planine Trebević.

Hotel posjeduje vlastiti zatvoreni parking kapaciteta dvadeset pet mjesta. Za goste hotela parking je besplatan.

Izdvojeni detalji smeštaja

Opremljenost smeštaja

Grejanje

Lokacija

Udaljenost (m)

Cena od: €
Prosečna ocena Bez ocene
  • Udobnost -
  • Čistoća -
  • Lokacija -
  • Ljubaznost -
  • Cena -
  • Preporuka -
Napišite komentar

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem smeštaju

Pogledajte još smeštaje za mesta u Bosni i Hercegovini

Radenka Abazovića 2 Sarajevo 71 000 Bosna i Hercegovina, Sarajevo
jedna noć za
Detaljnije
Prote Bakovića 2, Sarajevo
jedna noć za 15 €
Detaljnije
Telali 19, Sarajevo
jedna noć za 60 €
Detaljnije
Sedrenik 215, Sarajevo, Sarajevo
jedna noć za 20 €
Detaljnije
Kurta Schorka 22 , Sarajevo
jedna noć za 13 €
Detaljnije

Videli ste smeštaje